NEMSELSKAB
En del af Danmarks Digitale Advokater

 

Hos NEMSELSKAB får du professionel og kompetent rådgivning af vores erfarne rådgivere og erhvervsadvokater. Vi ved, at alle sager ikke er ens, og vi intenderer derfor at imødekomme alle former for opgaver, som måtte blive stillet os. Netop på grund af dette kan vi sikre, at pris og proces er afstemt og eksekveret fra start til slut. Vi bestræber os på at yde den bedste service og sætter derfor en ære i at kommunikere klart og tydeligt gennem hele sagsforløbet.

 

Med over 20.000 succesfulde og gennemførte selskabsstiftelser er vores kunder altid sikret en sagsbehandling og rådgivning, der møder dem i øjenhøjde med deres ønsker og forventninger. Ved hjælp af teknologien og digitaliseringen kan vi tilgå alle sager døgnet rundt via vores digitale platform NEMBLIK. Dette sikrer kunden den retmæssige mængde bistand, de har brug for. Platformen er ikke kun et effektivt værktøj for vores erhvervsadvokater, men også for dig som kunde, da du kan følge med i udviklingen af din sag og dermed opnå en komplet gennemsigtighed over sagsprocessen.

 

NEMSELSKAB er en del af Danmarks Digitale Advokater, som i løbet af de seneste 10 år har digitaliseret alle led i forretningen. Dette har været med til at optimere sagsgangen mellem kunde og advokat, samt gjort prisen forståelig og kommunikationen mere enkelt, hvilket giver kunden det fulde overblik.

 

Vores vision er at kunne medvirke til at opgøre fordomme, der kendetegner advokatbranchen og dermed gøre det til et trygt sted at færdes. I forlængelse af dette ønsker vi at opbygge et specielt tillidsbånd mellem advokat og kunde, mens vi fortsætter udviklingen af bedre produkter og løsninger til din fordel.

 

NEMSELSKAB tilbyder helt enkelt kompetent og professionel rådgivning lige ved hånden. Uanset hvad din sag måtte omhandle, er du sikker på ikke at gå forgæves med vores store udvalg af ydelser inden for selskabsret. Vi vil ud fra bedste evne sørge for, at din sag gennemføres korrekt og at du føler sig tryg gennem hele sagsforløbet. Lad NEMSELSKAB bistå dig næste gang du ønsker at få juridisk og kompetent rådgivning til din sag. Vi garanterer den mest faglige og saglige vejledning fra processens start til processens afslutning.

 

Nemadvokat advokater